Nová DS 3 má české ceny

Spread the love

U příležitosti zahájení pařížského týdne módy (Paris Fashion Week) věnovaného dámské konfekci jaro/léto 2023 odhalila značka DS Automobiles svůj nejnovější výtvor, novou DS 3.

DS Automobiles si jako dlouholetý partner Fédération de la Haute Couture et de la Mode vybrala tuto klíčovou událost v hlavním městě módy, aby v pařížských ulicích upozornila na nový model DS 3 a pozvala svou ambasadorku Andreu Brotschiovou, aby představila nový model DS 3 při focení v černých šatech s velmi dlouhou vlečkou, které kontrastují s novým červeným odstínem Diva Red nové DS 3.

Z modelu DS 3 Crosback, který je ve svém segmentu vzorem z hlediska stylu, technologií a elektrifikace, se stává Nová DS 3. Ta se svou novou efektivnější a dynamičtější přídí, restrukturalizovanou a atraktivní výbavovou řadou, příchodem nových technologií a novým spojením elektromotoru a baterie u 100% elektrické verze nad konkurencí skutečně vyniká.

NÁDHERNÉ PŘEDNOSTI: NOVÁ TVÁŘ, ELEGANTNÍ ZADNÍ ČÁST A EXKLUZIVNÍ ODSTÍNY

Nová DS 3 svou odvahu ukazuje prostřednictvím jedinečné siluety. Její design představuje rovnováhu mezi liniemi a objemy. Nejviditelnější změny se týkají přední části. Dávají vozu novou dynamiku a pocit robustnosti, současně mu zachovávají jeho eleganci.

Stylové znaky ostatních modelů řady DS Automobiles se uplatnily v podobě přepracované širší přední masky chladiče, která je v závislosti na verzi doplněna černými nebo chromovanými diamantovými koncovkami. Typický systém DS Wings elegantně propojuje masku chladiče se světlomety.

Nové LED světlomety, které jsou součástí standardní výbavy celé řady, mají dynamický design a dodávají nové DS 3 ostřejší vzhled díky třem charakteristickým modulům zvýrazněným matně chromovaným orámováním. Za příplatek je k dispozici také systém DS Matrix LED Vision s inteligentním automatickým ovládáním dálkových světel pro maximální pohodlí a bezpečnost. Nová světla pro denní svícení tvoří dvě řady LED diod uspořádaných vertikálně po obou stranách přední části vozu, které vytvářejí výrazný širší podpis v souladu s nejnovějším designovým jazykem DS Automobiles.

Nová DS 3 prošla vývojem nejen z hlediska designu, ale i techniky. Nový nárazník a maska chladiče byly zcela přepracovány s cílem optimalizovat aerodynamické vlastnosti vozidla. Tuto novou účinnost demonstrují aerodynamické profily rámující spodní mřížku sání vzduchu.

Pozornost je věnována také detailnímu zpracování znaků na masce chladiče a kapotě, které jsou doplněny motivem Clous de Paris a v závislosti na modelu jsou k dispozici v různých odstínech.

Profil si zachovává své charakteristické znaky, balancuje mezi odvážným designem a technickým know-how, zachovává si žraločí ploutev typickou pro DS 3, má vysouvací kliky dveří a neviditelné vnější lišty oken.

Zadní část vozu je elegantní, světla a víko zavazadlového prostoru jsou decentně zvýrazněna černě lakovanou lištou. Ta nese podpis „DS Automobiles“, který byl vytvořen pomocí nové technologie, kdy jsou písmena z leštěné nerezové oceli rozdělena a jedno po druhém zasazena do lišty.

Kola mají zcela nový design zvyšující účinnost. K dispozici jsou v rozměrech 17 a 18 palců a v různých motivech a barvách. Nová DS 3 ve 100% elektrické verzi E-Tense je opatřena novými 18palcovými koly Toulouse s pneumatikami „Tall & Narrow Class A+“.

Nová DS 3 má v nabídce sedm nemetalických, metalických a perleťových odstínů karoserie, včetně dvou nových perleťových odstínů: Červená Diva, což je třívrstvý lak použitý exkluzivně u nové DS3, a Šedá Laquered. Nabídku doplňují odstíny Cristal Pearl, Šedá Platinum, Šedá Artense, Černá Perla Nera a Bílá Banquise s možností vytváření dvoubarevných kombinací se dvěma variantami střechy: Černá Perla nebo nová Šedá Carat.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*