Mercedes-Benz vede prémiový segment

Spread the love

Mercedes-Benz je už posedmé v řadě je mezi deseti nejprodávanějšími výrobci absolutně a obhájil také pozici nejprodávanější prémiové značky v České republice. Výkony importu komentoval jeho šéf  Wolfgang Karl Bremm von Kleinsorgen.

„Naši zákazníci projevují značce Mercedes-Benz mimořádnou důvěru a loajálnost, čehož si nesmírně vážíme. Rád bych poděkoval také všem kolegům v prodejní síti, kteří svým přímým kontaktem budují neocenitelné vztahy se zákazníky,“ říká Wolfgang Karl Bremm von Kleinsorgen, generální ředitel společnosti Mercedes-Benz Česká republika.

„Velmi mě těší rostoucí podíl elektrifikovaných modelů, který v případě českého trhu odráží skutečnou oblibu těchto vozů značky Mercedes-Benz, a ne pouze atraktivní obchodní příležitost, jako tomu může být na trzích s výraznou státní podporou elektromobility.

Nabídka modelů s plug-in hybridním nebo plně elektrickým pohonem zároveň přispěla k vůbec největšímu podílu elektrifikovaných vozů mezi předními výrobci, každý desátý vůz značky Mercedes-Benz je plug-in hybrid nebo elektromobil.

Plány na rok 2023

Nejžádanější segment SUV bude v roce 2023 rozšířen o řadu zcela nových modelů od klíčového GLC až po progresivní EQS SUV a EQE SUV založených na plně elektrické platformě od Mercedes-EQ.

Wolfgang Karl Bremm von Kleinsorgen

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*