Elektrofest měl tiskovku na Vltavě

Spread the love

Pod záštitou Pelhřimova, města rekordů,  a se značkou Kia jako generálním partnerem se bude 17. – 18. června konat Festival čisté mobility „ElektroFest“. Organizátoři seznámili novináře s programem akce v rámci tiskovky konané 2. června na palubě elektrické lodi Marie d Bohemia.

„Hlavním posláním ElektroFestu je ukázat nejširší veřejnosti, včetně zastupitelů obcí, firem a dalším organizacím, aktuální nabídku elektrovozidel, nabídnout praktické informace přímo od zkušených elektromobilistů, navázat kontakty se zástupci výrobců elektromobilů. To vše spojíme se zábavou, setkáváním a okořeníme odbornou konferencí,“ přiblížil smysl eventu jeho organizátor Jan Křižka.

Co bude na programu? V pátek 17. června je to Konference o vzdělávání v oblasti čisté mobility a večer 1. část EcoRallye.

V sobotu pak kromě pokračování EcoRallye kategorie SHARP, je dopoledne závod kategorie FUN a odpoledne hlavní program na náměstí a v jeho blízkosti – sraz a představení elektromobilů, koncerty a vystoupení, závod elektrokoloběžek/kol, předváděcí jízdy elektroaut, panelová diskuse se známými osobnostmi a Youtubery a další. Nebude chybět i zábava pro děti.

 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*