Celebrity testovaly Cayenne v Herálci

Spread the love

Porsche Inter Auto CZ sezvalo osobnosti českého veřejného života aby vyzkoušely nové Porsche Cayenne na našich silnicích. Oslava nového modelu v Chateau Herálec vyvrcholila autentickým dílem Josefa Rataje, který zvěčnil nové Porsche Cayenne na plátno během necelé hodiny.

Nové Porsche Cayenne se v červenci oficiálně představilo na českém trhu. Slavnostní statickou premiéru nyní doplnila dynamická prezentace modelů Cayenne a Cayenne Coupé. Ty si vyzkoušely české osobnosti z řad umělců, gastronomie, modelingu, fashion nebo sociálních médií.

„Porsche Cayenne je pro nás nejdůležitější model,“ říká Jan Sedláček, výkonný ředitel importu automobilů Porsche ze společnosti Porsche Inter Auto CZ. „Proto jsme pozvali české osobnosti, aby si sami vyzkoušely, jak skvěle tohle auto funguje. Bez výjimky všichni byli z nového Cayenne nadšeni,“ dodal Sedláček.

Pražské uličky, dálnice D1 nebo klikaté okresky Vysočiny – všude byla flotila Porsche Cayenne a Cayenne Coupé středem pozornosti. Od módní kritičky Iny T. si hlavně stylové Coupé zasloužilo jasnou známku 1, udržitelně naladěná influencerka Tereza Salte zase kvitovala elektrický dojezd až 90 km, který nový Cayenne E-Hybrid umí nabídnout. Všichni se pak ale shodli, že osmiválcový Cayenne S patří na špičku, což potvrdili i experti z televizního pořadu Autosalon.

Po testovacích jízdách v okolí Chateau Herálec si pop-artový umělec a malíř Josef Rataj připravil překvapení. Na plátno během necelé hodiny namaloval bílé Porsche Cayenne tak věrným způsobem, že nebyl pochyb o zvěčnění nového modelu: poznat to šlo hlavně podle Matrix LED HD světel s charakteristickým světelným podpisem. Potlesk přítomných osobností patřil však nejen jemu, ale také Porsche Cayenne.

Zdroj: Klosová Petra, Porsche IA

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*