Shell představil novou generaci paliv V-Power

Jan Čapský
Spread the love

Shell Czech Republic pořádal ve středu 20.září 2023 setkání s novináři v Praze. Na představení nové generace paliv Shell V-Power a Shell V-Power Diesel pozvala kromě českých novinářů také novináře ze Slovenska.

Nová paliva byla vyvinuta pro moderní motory vyznačující se přímým vstřikováním, nízkou hmotností a prací za vysokých teplot a tlaků. Účinně odstraňují karbonové usazeniny z klíčových součástí motoru jako například vstřikovače paliva, písty nebo ventily. Usazeniny se mohou vyskytovat u všech technologií motorů a mohou mít vliv na výkon a spotřebu motorů. Odstraněním těchto usazenin lze docílit až 100% obnovení výkonu motoru.

Kvalitní aditivovaná paliva jsou klíčem k tomu, aby motor fungoval dlouhodobě spolehlivě. Z průzkumu, který jsme letos provedli mezi českými a slovenskými motoristy, víme, že povědomí o usazeninách , které negativně ovlivňují fungování motoru, není tak vysoké. Ještě méně se ví o tom, že kvalitní palivo dokáže udržet motor v kondici, aby pracoval úsporněji,“ řekl na tiskovce Jan Čapský, ředitel provozu čerpacích stanic Shell v České republice a na Slovensku.

Z prezentovaných ukázek reklamy bylo zřejmé, že reklamní kampaň bude zaměřena především na edukaci motoristů o usazeninách a péči o motor.

Tiskovka se konala v hotelu Juliš na Václavském náměstí.

 

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*